HappyHealthy

Annika Telenius Skoglund

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Hej,

Vad roligt att du tittar in hos mig.

Jag har världens bästa, roligaste, mest tacksamma jobb. Det handlar om hur du kan må bra, bättre eller helt enkelt allra bäst. Jag har nu arbetat i över 10 år med Forever och det är ett av de allra bästa beslut jag tagit.

Vill du göra en förändring under 2017? Kanske handlar det om att må bättre, komma in i bättre vanor? Kanske är 2017 det året du bestämmer dig.. 

Häng med på vår största hälsosatsning någonsin och ta ett beslut att det är nu det ska ske. Om du vet med dig att det verkligen är dags, så finns mycket pepp att hämta.

Jag har återkommande fina erbjudanden, så kika in regelbundet eller ännu hellre, hör av dig så berättar jag vad som är på gång. 

Just nu är det spännande att berätta om vår senaste produkt: Forever Move som är helt världsunik i sin sammansättning av ingredienser, hyaluron, kollagen och gurkmeja som hjälper dig och mig till att bibehålla en aktiv livsstil- och att röra på sig är det skönaste din kropp vet. 

Jag har nu använt Forever Move i 8 månader och jag är imponerad över vilken skillnad jag känner i min kropp.

 ARGI+ För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler

Vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.

För vem?

Toppatlet eller vanlig motionär? Det spelar ingen roll här. ARGI+™ passar alla vuxna människor. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv eller som vill komma igång med att göra det, men passar också fint som en uppfriskande start på dagen.

Månadens Produkt är Aloe Hand Soap 

Nytt och förbättrat recept! Med Aloe Hand Soap blir varje användningstillfälle till en skön upplevelse – den gör din hud ren, mjuk och återfuktad. En formula med rengörande ämnen utvunna från naturliga källor, extrakt av gurka, olivolja och citronolja med mera… Baserad på Aloe vera, så klart. Mild, fräsch doft.

Du vet att du alltid har 90 dagars nöjd kund garanti, så produkterna kostar ju bara då du är nöjd.

Jag ser fram till att höra av dig.


tel: 070 4532123
mail: annika.forever@live.se

annika@flp.com

facebook: Annika Telenius Skoglund

Instagram: annikaforeverlivese
 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.