Måbra Forever

Anna Gycklarkonst Magnusson

Independent Forever Business Owner

Jag började studera till Teknikillustratör hösten 2015 och behövde något som gav mig energi att orka med skoldagarna. En vän som rekommendera Forevers produkter och hon var ävensjälv användare och oberonde åteförsäljare. Och med sin stora erfarenhet och kunskap av produkterna efter flera års använning Så kändes det bra och tryckt. Så jag tänkte kan ju pröva åtminstonde. Mina 2 tonårsdöttrar -98 och -02 blev också intreserade att pröva på.

Fann ut efter ca en månad att jag blev bättre i mina leder och att jag börjande gå ner i vikt. Utan att ändra träningen! 

 Och min psoriasisartritvärk har minskat storaratat. Och jag har mycke mer ork och energi på dagarna.

Vi är alla nöjda med vad vi har provat allt från fittnes,vellness och beauty

Jag vill ge min ungdommar en bra start i livet med en ballaserad kost och tillskott. Och bra sminkprodukter som är vårdande , snäll mot hyn och som inte innehåller skadliga ämnen.

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.