Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Aloe Propolis Creme

Räddaren i nöden för torr hud Upptäck en av våra mest älskade produkter! Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande godsaker som Aloe vera och propolis, krämig konsistens och härlig honungsdoft.
Läs mer

Välkommen till min Forever-shop!
 
Jag är Forever Business Owner , FBO, hos Forever Living Products. I sortimentet finns det du behöver inom Wellnes, Fitness och Beauty. De allra flesta produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloe vera. Jag hjälper dig  att hitta rätt produkter för just dina behov vid  en produktvisning/prova på stund  hos mig eller hos dig.

Är du intresserad av att bli medarbetare/återförsäljare Kontakta mig, så presenterar jag företaget och dina möjligheter med Forever för dig.

Gun Liverstam 0250-229 25 el 070-204 61 90

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.