Välkommen!

Jag heter Gunilla Axelsson och är oberoende återförsäljare av Forever Living Products.

Nu måste jag få berätta lite om två av våra nya produkter som jag bara äääälskar!

Den ena är Infinite by Forever som är ett fantastiskt anti-aging kit, med produkter för både in- och utsidan. Den andra är Forever Moove som är ett innovativt tillskott innehållande bla äggskalsmembran och gurkmeja och är till för dig med en aktiv livsstil.

Jag är dessutom stolt samarbetspartner med CFA i Umeå, som är vår härliga Cheerleadingförening. Vill du stödja föreningen, gör en användare som du märker med "CFA" så går 20% av inköpet direkt till dem.

Här på min sida kan du bland annat köpa våra härliga produkter, ta kontakt med mig för en visning och läsa mer om vilka möjligheter just du har att starta en egen verksamhet i en av de snabbast växande brancher just nu.

Vår storsäljare är Aloe Vera Gel, det är en dryck som finns i 3 olika smaker. Här finns även Heatlotion och den välkända Propoliskrämen. Du hittar även kosttillskott, wellnessprodukter och hudvård för alla.

Som kund hos mig får du förutom högkvalitativa podukter även en 90-dagars Nöjdkundgaranti och personlig service.

Det är enkelt och bekvämt att handla dina produkter via min webbshop - du gör det när det passar dig! Nu finns även möjlighet att betala med Klarna.

Varmt välkommen!

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.