Välkommen!
Jag heter Ann-Christin Ahlebrand och är Forever Business Owner för Forever Living Products Scandinavia AB. Här på min sida kan du köpa härliga produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet samt komma i kontakt med mig för en produktvisning.
 
Mest känd bland de produkter som du kan köpa av mig är Aloe Vera Gel – en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fräsch fruktsmak. I sortimentet finns även många andra kosttillskott, hudvård för alla hudtyper! Produkterna är baserade på renodlad Aloe Vera och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke – inifrån och ut!
 
När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga! Du handlar dessutom dina Forever-produkter när det passar dig. Varmt välkommen att kontakta mig!
 
Välkommen till min Forever-shop!
 
 

 

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.