TACK för att du besöker min sida och hjärtligt välkommen!

HÄLSA är nr 1 för mig och för de flesta människor - vi har bara en kropp som vi ska "bo i hela livet".

Investera på ditt "hälsokonto" och tanka din kropp med rätt "bränsle". Våra Aloe Vera drycker ger rening och fyller på med näring. Vi har även hudvårdsprodukter till hela kroppen som är baserade på naturligt odlad, färskpressad Aloe Vera av högsta kvalitet.

Jag heter Petra Gannholm och är en Forever Business Owner. Här på min sida kan du köpa unika produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het bransch som ligger i tiden, framtidens företagande, och komma i kontakt med mig för en produktvisning. Du väljer tema själv, t ex Hälsa, Träning eller Hudvård.

 Vill du prova våra produkter? Du har 90 dagars Nöjd Kund Garanti, alla pengar tillbaka utan diskussion om du inte blir nöjd med produkterna.

Gillar du personlig service? Hos mig får du det och lite till, jag vill gärna överträffa dina förväntningar. Här i min webbshop handlar du enkelt dina Forever-produkter när det passar dig.


Vill du arbeta med oss? Du har 365 dagar på dig att prova på sättet vi arbetar på och får en egen handledare som hjälper dig igång utefter vårt smarta koncept.

 Väckte jag din nyfikenhet? Kontakta mig då så ger jag dig den info du behöver över en fika eller via Skype om du bor en bit ifrån Linköping eller om du vill ha gratis produktbroschyr och varuprover.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

Petra Gannholm

0733-607720

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.