Kontakta mig

Petra Gannholm
Independent Forever Business Owner

Företag: Petra GannholmMobil: +46733607720 Spannmålsgatan 51
58336 Linköping
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Jag heter Petra Caïssa Gannholm och är en glad, spontan, "tokig mamma" till två underbara ungdomar :).

Träning och tävling har alltid varit en stor del av mitt liv där mina största meriter är två VM-guld i undervattensrugby och en Svensk Klassiker. Numera tränar jag CrossFit för att bli stark i vardagen.

Jag är biolog i grunden med ett genuint intresse för människokroppen och vår hälsa vilket gör mitt arbete med Forever så enkelt då jag kan hjälpa både mig själv och andra runtomkring mig må bättre.

För fem år sedan blev jag handlöst förälskad i produkterna. Aloe Vera har nämligen alltid varit en stor del av mitt liv då jag är uppväxt i Sydafrika bland dessa plantor och vet hur “magiska” deras egenskaper är!

För mig handlar det däremot inte bara om produkterna, det handlar om helheten, dvs kost, träning, sömn, hälsa, vänner, god mat. Ja, en god livsstil helt enkelt!

Som komplement till min Aloe Vera verksamhet har jag utbildat mig till Certifierad Massageterapeut då jag själv fått stor hjälp av massage och vill kunna ge tillbaka lite.

Kan jag hjälpa dig på något sätt, med din hälsa och välbefinnande, en tryggare framtid, en till inkomst (eller en inkomst helt enkelt), en skön livsstil eller en go´ massage är du varmt välkommen att höra av dig till mig!

Länk till massagebokning i Linköping: www.caiissa.se