Välkommen till Friskovisions Aloe Vera sida!

 

Återförsäljare av Forevers produkter

Jag och mitt företag Friskovision är återförsäljare för Forever Living Products och har valt att på denna sida presentera ett urval av Forevers produkter som jag gillar extra mycket. Självklart säljer jag även övriga produkter som företaget tillhandahåller och kontakta mig gärna så hjälper jag dig att hitta det som passar dig bäst.

 

Alltid nöjdkundgaranti på det du köper

För att du ska känna dig trygg med att kunna göra ditt inköp får du självklart alltid en 90 dagars Nöjdkundgaranti. Detta innebär att du inom 90 dagar kan återlämna produkten till mig och då få tillbaka pengarna om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med produkten. För att kunna göra det är det viktigt att du sparar kvittot.

 

För dig som vill bli återförsäljare och vill ingå i mitt team

Förutom att kunna köpa produkter av mig kan jag även hjälpa dig att på ett enkelt sätt komma igång för att själv bli en oberoende återförsäljare av Forever Livings produkter..

 

Utbildad kinesiolog som brinner för friskvård

I övrigt är jag utbildad kinesiolog inom Holografisk kinesiologi. Ett av fokusområdena för mitt företag Friskovision är precis som namnet antyder att hjälpa människor att må bättre. Detta uppnås när kroppen är i balans på olika sätt och då kroppens immunförsvar arbetar rätt. Tveka därför inte att höra av dig till mig för att höra hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt. Du kan nå mig på tel. 070-759 07 51.

För att läsa mer om holografisk kinesiologi och hur jag arbetar med friskvård gör du det enklast på Friskovisions hemsida. 

 

Vänliga hälsningar
Christoffer Lindberg - Friskovision

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.