Iiris Palo

Independent Forever Business Owner

Kontakta mig

Iiris Palo
Independent Forever Business Owner

Mobil: 0730807888 Bastugatan 2
72481 Västerås
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Det är viktigt att ta hand om sin hälsa och roligt att kunna hjälpa andra att skapa bättre hälsa och ett rikare liv. 

Jag heter Iiris Palo och jag har använt Forevers kvalitetsprodukter under 10 år, därför att jag vill må bra nu och även i framtiden när jag blir äldre. Jag har valt att dricka Aloe vera varje dag för att  hjälpa magen att må bra. När man har en glad mage, reagerar hela kroppen positivt.

När jag utbildade mig till hudterapeut fick jag lära mig att största delen av näringen till huden kommer inifrån. Forever har ett brett sortiment av förstklassiga hälso- och hudvårdsprodukter och jag delar gärna med mig av min erfarenhet och expertis om produkterna.

Med 90 dagars nöjdkundgaranti kan du helt utan risk prova produkterna.

Skulle du vilja bygga en egen verksamhet?

Hälsobranschen och Forever expanderar och för att kunna erbjuda så många människor som möjligt bättre hälsa och välbefinnande behövs det flera som jobbar med oss. Forever erbjuder en affärsmöjlighet utan en stor investering.  Som Forever business Owner bygger du din egen verksamhet med mitt och företagets stöd. Forever erbjuder återkommande utbildningstillfällen. Genom att skapa ett nätverk, kan man ta första steget mot en oberoende inkomst.

Mina rötter är i Finland men hela världen är mitt hem. Jag har bott i många världsdelar och har lätt att umgås med människor från olika kulturer. Jag är inspirerad av möjligheten att bygga ett internationellt team av Forever Business Owners.  Under 37 år har miljontals människor använt Forevers unika produkter men i framtiden kommer vi att bli fler.

Jag brinner för att hjälpa andra att nå sina drömmar. Ta gärna kontakt med mig så berättar jag mera.

May I help You to build your dream? Please call me to get more information.

Iiris Palo

Forever Business Owner
Tel. 073 080 78 88
irispalo@gmail.com