Välkommen till min Forever Shop!

Här kan du hitta alla de bästa produkterna inom hudvård, makeup, kosttillskott, fitness; allt för att kroppen ska må bra från insidan och ut. Alla produkter är baserade på ekologiskt odlad Aloe Vera, och några populära produkter är exempelvis Aloe Vera Gel - en Aloe Vera dryck som finns med smak eller som naturell, Argi+ som ger fantastisk energi och Forever Bright Toothgel, en flourfri tandkräm som smakar fräscht av mint.

Vill du ha mera information omkring vilka produkter som skulle passa just dig bäst, om du vill boka en produktvisning då man får se de populäraste produkterna och prova lite, eller veta hur du kan starta din egna verksamhet, tveka inte att kontakta mig på emilysforevershop@outlook.com.

Varmt välkommen åter!

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.