Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Hej där! Vad härligt att du kikar in på min hemsida. Om du har frågor eller vill känna på produkterna, ja då kontaktar du självklart mig så löser vi det.

Hos mig kan du shoppa och betala med kort, Swish eller med kontanter. Jag har min Forever shop hemma hos mig dit du är välkommen, men jag kan också leverera hem till dig eller annan plats som vi kommer överens om. 

Jag är sedan i september 2016 delägare i Forever Center Sundsvall tillsammans med mina två kollegor. Centret ligger i företagshuset/Haga Hof på Trafikgatan 11 i Haga/Sundsvall, vi har egen entré från den norra sidan av huset. Där anordnar vi massor av trevligheter, informations- och prova på kvällar för våra kunder samt utbildningar, informationsträffar och annat kul för oss återförsäljare.


Må så gott!
Bästa hälsningar från Evabritt, 070-690 39 95

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.