Det ligger i luften...

... det känns på dofterna och smakerna, det märks på ljuset, stämningen, förväntningarna och på pulsen... Julen står för dörren, denna fantastiska högtid! Självklart vill vi alla att det ska vara lugnt, mysigt och härligt men tiden innan tenderar ofta att bli fullspäckad med bjudningar och förberedelser. Kul såklart men också krävande.

Gör dig själv en tjänst den här julen, se till att hinna njuta.

Tips
Eteriskaväldoftande oljor är jättehärligt att använda både för doftens skull men också för att påverka våra sinnen till önskad stämning. Flytande, mörk honung att ge bort i stället för en julblomma eller kanske lite Bee Propolis att boosta immunförsvaret med så undviker en influensan lagom till jul... Och detta ska jag prata lite tyst om men, det kommer även en tid efter jul då de flesta brukar känna sig lite ur fas. :) Behöver du tips och idéer så hjälper jag dig gärna.

Kika gärna runt, här finns massor att läsa om, både vad det gäller produkter, Aloe Vera och affärsmöjligheten. Kolla in det du är intresserad av och är det så du har några frågor och funderingar eller bara är lite nyfiken så hör av dig till mig så ska jag hjälpa dig att få svar på dina funderingar.  

Oavsett vad som fått dig att hitta hit är du varmt välkommen och hittar du något som faller dig i smaken eller som du undrar över så kontakta mig

Ha nu en riktigt härlig adventstid och God Jul önskar jag Dig!

/Catrin

*Vi har 90 dagars nöjd kundgaranti med pengarna tillbaka OM du mot förmodan inte skulle vara nöjd med dina produkter.

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.