Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen!

Att må bra och vårda min hälsa är något jag månar om. Därför tycker jag så mycket om Aloe Vera växten som jag upplever gör underverk för hela kroppen. I många år har jag använt Forevers Produkter och vill varmt rekommendera dem! Sufra gärna runt här på sidan och hitta dina egna favoriter. Min favorit är tandkrämen, den mest sålda produkten är Aloe Vera Gel – en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fruktsmaker men det också finns en massa mer att upptäcka och pröva. 

Börja gärna med att skapa ett konto så du kan se priser och då kan du också enkelt beställa. Glöm inte att du har 90 dagars Nöjdkundgaranti  Hör av dig om du undrar något!

Allt gott och än en gång välkommen hit!
Lena Maria Vendelius
Independent Forever Business Owner

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.