Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Vi söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat våra liv. Nu vill vi hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Välkommen till min sida! Jag heter Britt Cannervall och är sedan några år Independent Forever Business Owner och det är jag mycket stolt över!
Och jag är dessutom superstolt över vår Aloe Vera Gel som blivit ännu bättre, mer klimatsmart och med en härlig smak av aloe.  Detta är Forever Livings mest sålda produkt - av den enkla anledningen att den är BRA!  3 olika smaker så det kan passa alla.
 
Fram till påsk har jag ett extrapris på Aloe Scrub som är så bra att använda nu efter vinterns torra inomhusluft. Skrubba ben, händer och ansikte med denna fina och lättanvända scrub. Läs mer på hudvårdsfliken.
Och Aloe First är en fantastisk spray som återfuktare mm. Blanda lite av den med Propolis eller Aloe Heat lotion så får du en giftfri produkt som är lätt att smörja in kroppen med.
 
Du kan gärna höra av dig om fler tips -både billiga och lite dyrare. Förresten- har du provat den nya fantastiska Sonya serien? Nu har jag haft 3 kunder i olika åldrar ( 24-57) som är stormförtjusta!!  
 
 
Vill du komma med i Forevers trevliga, inspirerande värld som kund eller som återförsäljare så hör av dig. Jag lovar att berätta mer om möjligheter med produkterna och om businessen. Du kanske vill hänga med på en affärspresentation utan förpliktelser? Bara för att få veta mer??
 
 
Vill du köpa produkter så skapa ditt konto här eller maila mig på britt@cannervallfriskvard.se

Jag kan ge dig inspiration och tips om fantastiska produkter av högsta kvalité, som gör gott för små och stora.  

 
När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga! Vill du veta mer om mig så läs på http://www.canfriskvard.nu
 
                 Varmt välkommen att kontakta mig!
 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.