Kontakta oss

Anita & Mats Andersson
Independent Forever Business Owner

Telefon: 4634044055Mobil: 46705744105 BORRÅS 2
43276 TVÅÅKER
Sverige

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer vi ta kontakt med dig.

Kontakta mig


Jag heter Anita Andersson och bor på en gård mellan Falkenberg och Varberg tillsammans med min man Mats. Hösten 2002 fick jag möjligheten att börja arbeta med Forever Livings produkter. Det passade mig eftersom jag har arbetat som demostratris i butik och ville vidareutveckla mig. En dröm för mig har alltid varit att få arbeta med hälsa och hälsoprodukter. 

Jag tycker om att träffa människor och dessutom roligt att få rekommendera våra fantasiska produkter. Jag erbjuder 90 dagars nöjd kundgaranti, vilket känns tryggt för både kunden och mig.

Varje dag börjar min man och jag med en "hutt" (ca 30 ml) Aloe Vera Gel. Det känns väldigt bra att få balans i mage och tarm.  Aloe är en grönsak som är basisk och påverkar pH-balansen i kroppen. Dricker du Aloe Vera varje dag ger du dig själv goda förutsättningar att må bra.

Jag ordnar  temakvällar med produktvisningar. Dessutom arbetar jag med att bygga team ,vilket innebär att vi är distributörer som arbetar tillsammans med Aloe Vera-produkter. Detta kan även ge Dig möjlighet till ett rikare liv när det gäller din hälsa och ekonomi.

Välkommen att höra av dig så berättar jag mer.
 
Anita Andersson
Distributör
070-5744105