Välkommen!

Jag heter Birgitta Eräkallio och är återförsäljare för Forever Living Products. Här på min sida kan du köpa härliga produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het bransch och komma i kontakt med mig för en produktvisning. 
 
Mest känd bland de produkter du kan köpa av mig är Aloe Vera Gel – en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fräsch fruktsmak. I sortimentet finns även många andra kosttillskott, hudvård för alla hudtyper! Produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloe Vera och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke, inifrån och ut!

Du kan boka en egen visning för dig och dina vänner, hemma hos dig eller hos mig? Du kan välja mellan olika teman, tex hud-SPA med Infinity by Forever eller Sonya Skin Care, F.I.T som är vårt fitness-koncept, våra bästsäljare, fot-SPA. En trevlig stund utan köpkrav.

Du kan även låna hem produkter i 2-3 dagar för att prova dem i lugn och ro utan kostnad.

När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga!
 
 
Här i min webbshop handlar du enkelt dina Forever-produkter när det passar dig. 
Varmt välkommen att kontakta mig!
 
Birgitta Eräkallio
 
+46707220496
 
beforever@telia.com
 
 
 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.