Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Forever Aloe Berry Nectar™

Produkten har utgått och finns inte längre till försäljning.
Läs mer

Ballay - aloe

Katarina Ballaiova Hoverberg

Independent Forever Business Owner

Varmt välkommen till min Forever-sida!

Inom mitt yrke som yogamassör och barnyogalärare har jag utvecklat ett stort intresse av vad som får oss människor att må bra, vad vi behöver för att våra kroppar och hjärnor skall fungera optimalt.

Därför har jag efter en längre tid av egna erfarenheter av Forever Living Products blivit själv återförsäljare och nu kan jag rekommendera dessa fantastiska produkter för både mina klienter och mina vänner och familj. För vem vill inte må bra?

Forevers produkter är baserade på ekologiskt odlad aloe vera och är av högt kvalitet, kosttillskotten är naturliga och inte framtagna på ett syntetiskt sätt. Hudvården består av vårdande produkter, där även den fina make-up serien Flawless ingår.

Vi erbjuder en 90-dagars kundgaranti, så är du inte nöjd kan du lämna tillbaka produkten och få pengarna tillbaka.

Prova gärna Forever produkterna själv och se vad Du tycker!

Själv har jag inte ens en favorit längre eftersom jag tycker om så många av dessa fina och bra produkter! :-)

Hälsningar,

Katarina B. Hoverberg

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.