Kontakta mig

Annika Linderoth
Independent Forever Business Owner

Stättehusvägen 5
24772 Genarp
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

För ett 10-tal år sedan kom jag i kontakt med FOREVER och aloe vera första gången. Jag köpte hem någon dunk Aloe Vera Gel, aloe gelly och propolis. Men förstod inte då vad produkterna bidrar med till min kropp och min hälsa. Så när produkterna tagit slut, så tog även mitt intresse för fortsatt användning av dem slut.

I februari 2015 kommer jag i kontakt med företaget igen och denna gång gör jag allvar med att använda produkterna. Jag började med att ta min aloe vera varje morgon och rätt snart efter att jag börjat ta min aloe vera varje morgon så känner jag mig mer i balans. Helt underbar känsla.

Det tog ett tag innan jag började med kosttillskott, för jag ansåg att jag åt en bra balanserad kost. Men har förstått att frukt och grönt innehåller långt ifrån så mycket näring som jag trodde. Därmed använder jag mig nu av Vital 5 och jag måste erkänna att jag mår så mycket bättre. Pigg, energirik och välmående.

Jag är idag oberoende återförsäljare och arbetar med Forever vid sidan om mitt egentliga arbete. Jag tycker det är så härligt att kunna hjälpa andra till en bättre vardag. Det är ett oerhört roligt arbete att rekommendera dessa otroliga produkter . Att jag dessutom har förmånen att utbilda andra människor i att göra samma sak sätter guldkant på tillvaron.  

Inom FOREVER omges jag av kreativa, inspirerande och härliga människor! Människor som uppskattar och uppmuntrar och får mig att växa som person. Människor som siktar framåt, några till molnen och andra till stjärnorna :-)  

Vad siktar du på? 
Vill du också ha kul samtidigt som du arbetar?
Är du sugen på att ta ett nytt steg i livet?
Varmt välkommen att höra av dig, så berättar jag gärna mer.  
 

Kika nu runt under flikarna i lugn o ro och tveka inte att skicka frågor till mig! Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med någon produkt du valt att köpa hem - DÅ ÄR DEN GRATIS! Du har alltid 90 dagars nöjd kundgaranti, det vill säga; pengarna tillbaka även om produkten är slut i förpackningen. Kan det bli bättre?! 
 

Annika