Välkommen!

Jag heter Anita Weinius och är Forever Business Owner för Forever Living Products Scandinavia AB. Här på min hemsida kan du köpa härliga produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet samt komma i kontakt med mig för en produktvisning.

Mest känd av våra produkter är Aloe Vera Gel- en härlig dryck som finns både naturell (97,7% Aloe) och med fräsch fruktsmak. I sortimentet finns även många kosttillskott samt hudvårdsprodukter för både människa och husdjur. Samtliga produkter är baserade på renodlad Aloe Vera och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke-inifrån och ut!

När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars nöjdkundgaranti, även personlig service. Du handlar dessutom dina produkter när det passar dig.

Hela sortimentet med priser hittar du när du loggar in i shoppen och registrerar dig i fältet ovan.

Välkommen till min Forever shop!

 

 

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.