Hej och välkommen till min Aloe vera-sida!


Vad roligt att du tittar in till mig, jag hoppas att jag kan hjälpa dig!

Alla säger att ekonomin är i botten, och alla vet att det kan ta tid innan det vänder. De flesta är också överens om att en extra inkomst alltid sitter fint! Tycker du att det skulle vara OK om jag visar dig ett sätt att få en extra inkomst, antingen bredvid ditt nuvarande jobb eller på heltid? 

Branchen känner du till - hälsa och hud- & skönhetsvård. Vilken inkomst du kan räkna med beror bl a på hur mycket tid du har möjlighet att lägga ner, men 2 000 - 5 000 kr i månaden bör du kunna nå utan alltför mycket ansträngning. Mer om du har mer tid! Och det enda du behöver göra är att använda produkterna, berätta för andra om hur bra de är och lära dem att göra samma sak! Hur svårt kan det bli? 

Kontakta mig för information.

Behöver du fylla på ditt förråd av Aloe vera-produkter?
Vill du prova någon ny?

Kontakta mig, jag hjälper dig!

Här är mina kontaktuppgifter:
Anette Fridh
Fridås Rönåsvägen 60,   275 95 Sjöbo
tel 0415-431 55  /  fax 0415-431 45  /  mobil 070-69 431 55
e-post: anettefridh@hotmail.com

Ha en jättebra dag, vi hörs!

Hälsningar
Anette


Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.