Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Hej!

Vad roligt att du hittat hit. Jag heter Lina Petersdotter Johansson och jobbar som Manager inom Forever Living Products. Min stora passion är hälsa och personlig utveckling. Jag älskar att hjälpa människor att se sin potential och sedan växa in i den. Att jag i det här jobbet dessutom har möjlighet att inspirera människor till en bättre hälsa är suveränt roligt!

Har du några frågor eller funderingar kring produkterna eller möjligheten att jobba med oss så är du varmt välkommen att hör av dig!
Lina

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.