Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Kontakta oss

Lina Johansson & Mikael Nordlöf Fröjd
Independent Forever Business Owner

Företag: GORMUR ABMobil: 0738441467 Nybyn 110
73362 Västerfärnebo
Sverige

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer vi ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Efter många års företagande och slit slank forever in på ett bananskal i vårat liv. Jag, Lina, är 25 år gammal och är hästföretagare i grunden, www.petersdotter.com, men med ett stort intresse för att inspirera människor att både våga göra det som dom drömmer om och våga göra positiva förändringar gällande sin hälsa. Micke, min sambo, är 24 år gammal och musiker från början men utbildar sig nu till timmerman och snickare, www.tratamjaren.se men även han brinner för hälsa och entreprenörsskap. 

Efter att ha drivit företag i olika former i nästan hela mitt vuxna liv så insåg jag dock att jag ville hjälpa de som verkligen ville göra en förändring i sitt liv och inte bara de som hade råd att betala mig för att hjälpa dem till en förändring. Det var så jag började förstå att forever kunde vara verktyget jag letat efter. Jag hade använt produkterna till både mig och mina djur i många år men aldrig riktigt förstått att det gick att arbeta som återförsäljare av forevers produkter. Men som tur är så har jag en klok man som tog sig tiden att lyssna mycket bättre än vad jag gjort och han såg direkt att det både fanns en frihet i att kunna välja sina medarbetare vilket jag letade efter och en stor ekonomisk möjlighet för att få en större frihet i vardagen, vilket vi hade pratat om ett bra tag om då lovet som ridinstruktör och musiker inte direkt gav plats varken ekonomiskt eller tidsmässigt för några fritidsintressen...

Så vi bestämde oss! Vi bestämde oss för att Forever skulle bli en del i vårat företag och idag, ca tre år senare, så är Forever den största delen av våran verksamhet och den som skapar grunden och stabiliteten till att vi kan förverkliga massor med andra galna, roliga och fantastiska idéer och drömmar. Men kanske framför allt så är Forever grunden i ett hälsosammare och friare liv som gör att vi har mycket mer tid att vara hemma med våran två åriga dotter Daga.

Så av hela mitt hjärta önskar jag dig modet att våga förverkliga dina drömmar oavsett om de är här med Forever eller någon helt annanstans!