Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen till min hemsida!

Jag heter Per-Ola Åkerman och arbetar som Medicinsk Massageterapeut i mitt företag Aktiv Massageterapi i Halmstad.

Jag kom i kontakt med Forevers produkter genom mitt arbete som massör och tyckte att det var väldigt bra produkter men jag visste inte så mycket om själva företaget. 

Men när jag och min fru var med på Veteran EM i friidrott för ett par år sedan i Budapest där jag arbetade som massör och frugan tävlade så träffade jag en gammal bekant (Ronny Kvist) som arbetar med Forever. 

Han väckte en tanke om företaget som sedan fick mogna och där jag ett tag efter bad att få en one2one med honom, detta för att jag har letat efter en produkt som skall komplettera min verksamhet men då jag är mitt företag och är skeptiskt lagd så har det varit svårt att hitta någon produkt som jag kunnat stå för.

Men nu hade jag ju redan använt delar av deras produkter och visste att de höll hög kvalitet så nu var ju steget lätt att gå all in!

Nu har jag använt deras invärtes produkterna också och det har fått mig att må mycket bättre och hjälpt mig att tappa ca 10kg som bonus. 

Att som professionell terapeut kunna garantera en superprodukt känns helt fantastiskt. Är du som kund sedan mot förmodan inte nöjd har du 90-dagars nöjd kund garanti! Vilka andra har det?

Aloe Vera är en unik växt med många fantastiska egenskaper. Jag dricker Aloe Vera varje dag, för den hjälper mig att komma i balans. Jag får kraft och energi tack vare alla näringsämnen som finns i Aloe Veran. Dessutom så ger jag min kropp bästa möjliga förutsättningar för att må bra länge fram i livet.

När du mår bra på insidan, strålar ditt yttre!

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.