Livsenergi-Livsglädje!

 

 

Välkommen till min hemsida! Här kan du läsa om världens smartaste affärsmöjlighet och även få veta vad en nyttig grönsak kan göra för dig och ditt välbefinnande.

Ger du kroppen rätt bränsle?
Hur tar du hand om dig för att du ska hålla så länge som möjligt? Investera i din egen hälsa. Även förebyggande. På samma sätt som att du borstar tänderna varje dag för att de ska hålla länge. Aloe Vera av hög kvalitet hjälper kroppen att komma i balans. Prova själv!

Vill du prova våra produkter?
Samla några vänner så kommer jag och presenterar våra produkter. Vill du hellre ha en personlig genomgång så går det lika bra. Eller kontakta mig helt enkelt via telefon eller mail för en beställning.

90 dagars nöjd-kund-garanti
Forevers produkter är ekologiskt odlade och av allra högsta kvalitet med 90 dagars nöjd-kund-garanti. Det innebär att om du inte blir nöjd med produkterna får du alla pengarna tillbaka. Det enda du i så fall behöver göra är att returnera de tomma förpackningarna till mig tillsammans med ditt kvitto på inköpet.

Vill du vinna produkter till ett värde av 1000 kr?
Lämna då dina kontaktuppgifter till mig och tacka JA till nyhetsbrevet ForeverFeelingGreat. Det är allt. Vi drar en ny vinnare varje månad.

Vill du jobba med mig?
Verksamheten växer och vi behöver bli fler. Har du viljan och energin kan jag hjälpa dig att skapa en egen verksamhet med goda förtjänstmöjligheter. Det kostar inget att starta, men däremot krävs ett engagemang.

Kontakta mig för mer information, för beställning av produkter eller om du vill ha gratis produktbroschyr och varuprover.

MÅ SÅ GOTT!

Agneta Kjellberg

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.