Välkommen till min shop!

Jag är återförsäljare hos Forever Living Products. I sortimentet finns allt du behöver inom kosttillskott, kroppsvård och makeup. Jag hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för just dina behov och du är varmt välkommen att kontakta mig för en produktvisning eller mer information om möjligheten att starta en egen verksamhet och arbeta tillsammans med mig!.

Huden är vårt största organ och det är dags att ta vara på den. Jag har allt från aloe vera dryck till aloe vera krämer för torr hud, irriterad hud, muskelvärk samt trött och åldrande hud. Kanske vill du få orken till att börja träna? Då har jag den rätta boxen för dig F15. Gå ner i vikt? prova då boxen C9. Eller är du trött om dagen? då kanske du har vitamin brist, kolla in mitt sortiment på kosttillskott. ARGI + är suverän mot trötthet, tar jag vara dag.

Håll utkik på min instagram (Forever.mummy) och facebook (GoHealthy) efter erbjudanden och tävlingar.

Du kan även kontakta mig för att få egna personliga erbjudanden! Jag är öppen för förslag och tar gärna varmt emot värdinnor som vill gör det lilla extra för sina vänner och bekanta, som värdinna får du 5% rabatt på din beställning samt en gåva.

Jag kan även göra möhippor, tjejkvällar m.m 

Det som jag gör när ni bjuder hem mig till er och era vänner är att jag kan erbjuda ansiktbehandlingar, handbehandlingar, nack-och ryggmassage smakprover och produktinformation. 

För att kunna se priser och handla produkterna behöver du skapat ett login på hemsidan. Detta kostar självklart inget och du binder absolut inte upp dig till något.

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.