Skapa konto Glömt lösenord?
 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Hej och välkommen hit!

Här i min webbutik Suss Aloe Vera Wellness kan ni handla produkter från Forever Living. Produkter för hälsan, för att gå ner i vikt och hålla dig i form, även produkter för hudvård och make-up m m.

Jag heter Susanne, men kallas för Suss, och jobbar som innesäljare. Vid sidan av mitt ordinarie jobb har jag börjat som oberoende återförsäljare av dessa produkter.

Jag håller nu på att bygga team, vill du prova på något nytt är kanske detta en möjlighet för dig! Är du intresserad eller har några frågor så maila mig: sussneroandersson@gmail.com

För att kunna handla på websidan behövs att ni loggar in med er mejl och ett eget lösenord.

Du kan läsa mer om produkterna på min Facebook-sida:

https://www.facebook.com/pages/Suss-Aloe-Vera-Wellness/980478918650437

 

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Om Forevers Aloe vera

Högkvalitativa råvaror ger högkvalitativa produkter. Julio berättar om Forevers Aloe vera och plantage.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Wellness – the movie

Välkommen hem till familjen Sund – mamma, pappa, barn x 2 och hamstern Bella. De lever mitt i villaidyllen och har det helt enkelt oförskämt bra. De utstrålar en känsla av att vara på precis rätt plats i tillvaron vid rätt tillfälle, ser lyckliga och otroligt hälsosamma ut. Undrar vad det kan bero på?

Fitness – the movie

Här träffar vi det framgångsrika paret som kan leva sitt liv precis som de själva vill – och gör det. Båda är oerhört fitnessintresserade, och inte bara träning: de vill också äta rätt och prioriterar att ta hand om sig själva. Vilken tur att de har så bra produkter till hands…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den här följer vi två härliga twentysomethings i deras vardag. Kanske är de kompisar, kanske något mer – vi lämnar över till betraktaren att tolka det. Helt klart är i alla fall att de väljer sina dagliga produkter med omsorg.