Helenas Hälsa & Harmoni

Helena

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Hejsan!

Välkommen till min webbutik Helenas Hälsa & Harmoni. Här kan ni handla Ekologiska Hälso och skönhetsprodukter från Forever Living.

NYHET! 

Forever F.I.T är ett smart program komplett med träning, kosttillskott och kostråd. I tre enkla steg hjälper den dig att må bättre och se bättre ut.
Du bestämmer såklart själv vilken box du vill ha. Häng med på din livs resa med bättre hälsa, mer energi och en starkare kropp. Är du redo? Hör av dig så berättar jag mer.

C9 - Kickstarten enkel och effektiv i nio dagar. Bryt osunda vanor.
F1 - Nytt sätt att se på kost och träning.
F2 - Bygg muskler, forma och förändra.

Jag heter Helena och arbetar som sjuksköterska, men har vid sidan av mitt ordinarie arbete startat min egna buisness inom Hälsobranschen, där jag som oberoende återförsäljare kan erbjuda dig produkter inom hälsa, hudvård, hårvård, makeup och kosttillskott

Att träna, äta rätt och ta hand om sig ligger helt rätt i tiden. Vilket gör dessa fantastiska produkter lättsålda.

Jag håller på att bygga upp min verksamhet och söker er som är intresserade av hälsa och personlig utveckling och som vill prova något nytt, antingen vid sidan av ditt ordinarie arbete eller på deltid eller heltid. Det kostar inget, förutom de produkter man gillar och vill ha, så man tar inga risker.

Hör av er om ni känner för att detta kan vara en ny möjlighet för er.

För att kunna handla på websidan behövs att ni loggar in med er mejl och ett eget lösenord. Undrar ni något så mejla mig på helena.vi@telia.com

min Facebook sida kan ni hitta lite mer information om produkterna

https://www.facebook.com/Helenashalsaochharmoni

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.