Hej och välkommen till min sida.

 

Jag kom i kontakt med Aloe Vera 1996 och mådde så bra av produkterna. Det ville jag dela med mig till andra och för något år sedan så blev jag återförsäljare för Forverliving.

 

Det är viktigt att underhålla sitt inre och yttre med bra produkter och våra ekologiskt certifierade produkter rekommenderar jag varmt.

En daglig dos Aloe Vera håller slemhinnan i magen i form, bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier, ökar näringsupptaget från det du äter och motverkar en för sur miljö i magen. Att Aloe Vera också är bra för huden är känt sedan länge.

 

Produkterna är certifierade och har 90 dagars

Nöjd Köp Garanti.

 

Mer energi

Fräschare hy

Bättre fungerande mage

 

70 % av immunförsvaret finns i magen och när magen och tarmarna är i balans så påverkar det hela kroppen. Inifrån och ut. 

 

Aloe Vera juicen säljs i 3 pack.

Givetvis får du köpa 1 st "dunk"  åt gången också.

 

Kontakta mig gärna så berättar jag mera och visar Dig även våra produkter.

 

070-2338023

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.